Rekrytering sker löpande

Uplight scandinavia AB är ett väletablerat teknikföretag som levererar högkvalitativa belysningslösningar.

Vi värdesätter det mindre företagets familjekänsla och bygger alltid långsiktiga relationer, både med våra medarbetare, kunder och leverantörer. Vi har huvudkontor i Kungsbacka och är på gång att etablera kontor i Göteborg.

Vi söker nu en kärnfull Säljarduo till vår verksamhet!

  
 2023-01-26

En ”startkabel” och ett ”ljushuvud”

För att öka vår säljkapacitet söker vi två duktiga och engagerade säljare till vårt Göteborgskontor - en säljarduo bestående av en Fältsäljare och en Innesäljare/Inköpare.

 

Uppgifter
Som vår Fältsäljare skapar du Uplights kundstock från grunden. Allt från uppsökande verksamhet och nykundsbearbetning till uppföljning, merförsäljning och kundvård. Våra kunder är främst föreskrivande led såsom ljusdesigners, elkonsulter, arkitekter, designers men även installatörer och fastighetsägare. Dessutom ska du delta och föreläsa på leverantörers demodagar och utföra provbelysning hos våra kunder.

Vår Innesäljare stöttar Fältsäljaren och ansvarar för ordermottagning, skapande av prospectlistor, sätter ihop och skapar sålda system samt sköter samtliga inköp till sålda projekt. Båda rollerna ingår i vår Ledningsgrupp.

 

Kompetens
Det är meriterande om du har gått Ljushögskolan. Krav är relevant gymnasieutbildning.

Som Fältsäljare ska du ha en gedigen försäljningsbakgrund och helst arbetat i branschen som säljare i minst fem år. Vidare talar och skriver du obehindrat engelska, har goda kunskaper i svenska, behärskar Microsoft 365 och innehar B-körkort.

 

Som Innesäljare har du hög teknisk kompetens och ett gediget intresse för teknik. Krav är att du kan systemet Dialux samt behärskar Microsoft 365. Du talar och skriver obehindrat svenska och har mycket goda kunskaper i engelska. Kunskaper inom driftsättning/programmering av belysningssystem DALI, DMX, KNX är meriterande.

 

Viktiga egenskaper
Du är socialt kompetent, utåtriktad och positiv med god förmåga att sätta kunden i centrum. Du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du gillar individuellt arbete likväl som att arbeta i team. Vidare är du stresstålig, strukturerad och uppskattar ett flexibelt arbete med möjlighet att växa och utvecklas.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid eller minst 75 %. Placering i Göteborg.

 

Låter det här intressant?Skicka din ansökan med meritförteckning till info@uplight.se Vid frågor om tjänsten kontakta VD Johan på formuläret nedan eller 0738-754448

Ansök nu

Din e-postadress Meddelande / Meritförteckning Skicka

Hantverksgatan 6
434 42 Kungsbacka
info@uplight.se   0738-754448
Sverige